A Szeráf Pannónia Kft. harmadik alkalommal nyerte el a Bisnode AA típusú tanúsítványt

Büszkék vagyunk arra, hogy ebben a bizonytalan helyzetben is megőriztük stabilitásunkat, fizetőképességünket, tisztességünket és harmadik alkalommal nyertük el a Bisnode tanúsítványt.
A Szeráf Pannónia Kft AA minősítést kapott 2020 évre. Magyarországon a cégek csupán 1,75 %-a jogosult Bisnode AA Tanúsítványra, mely kiváló hitelképességet jelent!

A Szeráf Pannónia követeléskezelő cég, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike, fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony.

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette!
Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban.


A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján.
Az AAA, AA, A cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti stabilitásukat tanúsítvány formájában is megmutassák.
A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul úgy, mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat úgy, mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit.
Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

A Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben a Szeráf Pannónia Kft. is stabil szereplője lesz a piacnak.

Úgy érzi, hogy nehezen tudja kezelni kintlévőségeit és a lejárt határidejű számlák csak gyűlnek? Ha igen, akkor keresse meg cégünket és kérjen bővebb tájékoztatást Számlafigyelési szolgáltatásunkról, amely folyamat során a megelőzésre fókuszálunk! Megoldásainkkal és tapasztalatunkkal, hatékonyan tudjuk segíteni vállalkozását! Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk megoldást találni problémáira!




Keressen minket az alább található elérhetőségeink egyikén, vagy az Ajánlatkérési űrlapon!






Szeráf Pannónia Kft.