Jogi szolgáltatás


A követeléskezelés legutolsó lépése a jogi eljárás.


Akadnak olyan vállalkozások, akik a beszállítóikat banki szolgáltatónak gondolják, a pénzüket kamatmentes hitelként kezelik és az utolsó pillanatig várnak a fizetéssel. A követelés megfizetését a kötelezettek csak a fizetési meghagyás vagy felszámolási eljárás megkezdése esetén rendezik, esetleg az említett eljárások jogerősítése után próbálnak meg egyességet kötni.

Cégünk komplex szolgáltatását az adja, hogy Megbízóinkat támogatjuk és végig kísérjük, bármely követeléskezelési szakaszban is legyenek. Amennyiben az az eset áll fenn, hogy a követeléskezelési eljárás nem vezet eredményre, abban az esetben sem hagyjuk magárra kintlévőségével Megbízóinkat. Segítünk kiválasztani azt a jogi eljárást, mely a legeredményesebb lehet az adott adós cég esetében.

Képviseljük Önt a végrehajtási eljárásban: fizetési meghagyást, felszámolási eljárást kezdeményezünk. Szükség esetén pedig ügyvezetői magánjogi felelősség megállapítása érdekében a keresetet is beadjuk, megbízható Ügyvédi partner irodáinkon keresztül. Ügyvédeink a gazdasági jogban gyakorlott szakemberek, és kapcsolati hálózatunknak köszönhetően országos lefedettséget biztosítunk.

----------------------------------------

Egyik Megbízónk az alábbi véleményt fogalmazta meg együttműködésünkről:


„Airvent Zrt. légtechnikai- és szabályozástechnikai termékek gyártása

Cégünk légtechnikai berendezések gyártásával foglalkozik, hosszú ideje állunk szerződésben a Szeráf Pannónia Kft.-vel. Nagyon elégedettek vagyunk az általuk nyújtott szolgáltatással. Kintlévőségeink behajtásával kapcsolatban mindig gyorsan, pontosan, megbízhatóan és nagy körültekintéssel járnak el. Sikeres az együttműködésünk. A megbízó érdekeit teljes mértékben szem előtt tartják. Az ügyintézők és a cégvezető figyelmes és kedves, velünk való kommunikáció hatékonyan működik!

Kósa Antalné
www.airvent.hu"
----------------------------------------

Amennyiben a követeléskezelés vagy a jogi eljárás során az adós cég felszámolás alá kerül, vagy esetleg megszűnik, úgy abban az esetben segítünk a hitelezői igény benyújtásában vagy a behajthatatlansági nyilatkozat megkérésében is.


Ha Önnek is fontos, hogy könyvelése rendben legyen és szeretné számláit átlátni, kintlévőségeit behajtani, akkor keressen minket elérhetőségeink egyikén! Cégünk vállalja teljes kintlévőség állományának átvizsgálását!

Úgy érzi, hogy nehezen tudja kezelni kintlévőségeit és a lejárt határidejű számlák csak gyűlnek? Ha igen, akkor kérjen bővebb tájékoztatást Számlafigyelési szolgáltatásunkról, amely folyamat során a megelőzésre fókuszálunk!

Keressen minket az alább található elérhetőségeink egyikén, vagy az Ajánlatkérési űrlapon! Megoldásainkkal és tapasztalatunkkal, hatékonyan tudjuk segíteni vállalkozását! Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk megoldást találni problémáira!Szeráf Pannónia Kft.