Követelés kezelés


A Szeráf Pannónia Kft. őrangyalként védi kintlévőségeit, hogy Ön biztonságban tudja pénzügyeit.


Tevékenységünket a Magyar Nemzeti Bank ajánlása alapján végezzük.

A Szeráf Pannónia Kft. elismert, és lejárt követelések behajtására szakosodott. Cégek, és magánszemélyek követeléseinek behajtásával foglalkozunk bel-, és külföldön egyaránt.

A követeléskezelés előnye a gyors ügyintézésben és a sikerdíjas rendszerben rejlik. Egy jogi eljárás esetében az ügyvédi munkadíjat és az ahhoz tartozó illetéket előre ki kell fizetni, ezzel szemben a Követeléskezelési szolgáltatásunkat igénybe vevő cégeknek csak a tartozás (vagy egy részének) behajtását követően fizet járulékot.

A 2016. IX törvény rendelkezésének értelmében az adóson az eljárási díjat megpróbáljuk érvényesíteni, erről részletesen tájékoztatjuk Önöket a szerződéskötés alkalmával.

Követeléskezelés során gyakran felmerült kérdések lehetnek:

Foglalkoznak kisebb összegű tartozás behajtásával?

20.000 Ft összegtől foglalkozunk követelések kezelésével. Követelése nem feltétlenül okoz likviditási gondot Megbízónknak, de kifizetetlen tételként szerepel könyvelésében, tehát kezelni kell. Követeléskezelési szolgáltatásunkkal Megbízónkat hozzásegítjük követeléseik rendezéséhez.

Mit tegyek abban az esetben, ha felszámolták vagy kényszer törölték az adós céget?

Amennyiben az adós cég ellen felszámolás indul vagy megszűnik, abban az esetben sem hagyjuk magukra Megbízónkat. Segítünk, hogy ki tudja vezetni követelését könyveléséből, tesszük ezt például a következőkkel: behajthatatlansági nyilatkozat kérésével, felszámoláshoz való csatlakozással, stb.

----------------------------------------


Egyik Megbízónk az alábbi véleményt fogalmazta meg együttműködésünkről:


„Claudibus Group Kft. személyszállítási szolgáltatás

Cégünk Claudibus Group Kft. követeléseit, kintlévőségeit -több éve- a Szeráf Pannónia Kft. kezeli. Az általunk behajthatatlan követelések mindegyikében eredményt tudtak elérni. A behajtási jutalékot minden esetben pontosan a szerződés alapján számították ki.
A munkájukkal elégedettek vagyunk, bátran ajánljuk cégének, vállalkozásának.


Pintér Gyula
0620/913 7198
www.claudibus.eu"
----------------------------------------

Komplexitásunknak köszönhetően a teljes követelési folyamatot végigvisszük.
Szolgáltatásunk célja, hogy Megbízóink pénzforgalma javuljon, valamint jogos követeléseikhez mielőbb hozzájussanak.
  • Mindent megteszünk, hogy elkerüljük a jogi érvényesítést, de tárgyalásaink során felhívjuk a kötelezettek figyelmét az esetleges jogi következményekre.
  • Egyeztetéseink során feltárjuk, mi az oka a nem fizetésnek és megoldási javaslatokat dolgozunk ki, akár mediációs megoldást alkalmazva.
  • Szükség esetén Megbízóinkkal egyeztetve részletfizetési konstrukciót biztosítunk az adós számára, melynek pontos teljesítését nyomon követjük.
  • Amellett, hogy az adóst írásban és telefonon is megkeressük, cégünk nagy hangsúlyt fordít az adós személyes megkeresésére is. Személyes megkeresést, abban az esetben alkalmazunk, amikor semmilyen egyéb módon nem tudjuk elérni a kötelezettet. Egy ilyen találkozó célja, hogy felvegyük a kapcsolatot az adóssal és begyűjtsük a fontos információkat.


Tapasztalataink azt mutatják, hogy egy külsős harmadik fél bevonása kintlévőségeinek kezelésébe, hatékonyabban elősegíti a fizetési készséget és képviseli az Ön érdekeit. Ezáltal tehermentesítjük vállalkozását, hogy Önnek több ideje legyen üzleti ügyei lebonyolítására.

Alapvetően sikerdíjas konstrukcióban dolgozunk, ezzel csökkentve Megbízóink kockázatát.

Cégünk az ügyfélkezelést a követeléskezelési szerződés aláírása után, akár azonnal meg tudja kezdeni.

Úgy érzi, hogy nehezen tudja kezelni kintlévőségeit és a lejárt határidejű számlák csak gyűlnek? Ha igen, akkor keresse meg cégünket és kérjen bővebb tájékoztatást Számlafigyelési szolgáltatásunkról, amely folyamat során a megelőzésre fókuszálunk!


Keressen minket az alább található elérhetőségeink egyikén, vagy az Ajánlatkérési űrlapon! Megoldásainkkal és tapasztalatunkkal, hatékonyan tudjuk segíteni vállalkozását! Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk megoldást találni problémáira!


Szeráf Pannónia Kft. - KöveteléskezelésSzeráf Pannónia Kft.