Névhasználat


„Kintlévőségeinket a Szeráf Pannónia Kft. kezeli!"


Amennyiben feltünteti számláin, levelezéseiben és szerződéseiben a Szeráf Pannónia Kft. logóját, úgy partnerei számára egyértelmű lesz, miként kezeli kintlévőségeit.

Megbízóink ezzel jelzik partnereik felé, hogy követeléseiket képzett, tapasztalt és kimondottan erre szakosodott szakemberekkel foglalkozó cég kezeli, és nem teljesítés esetén a követelés érvényesítéséről egy szakértő cég a Szeráf Pannónia Kft. gondoskodik.

----------------------------------------


Egyik Megbízónk az alábbi véleményt fogalmazta meg rólunk:

„Pneutrend Kft. ipari gép nagykereskedelem

A Szeráf Pannónia Kft. szolgáltatását már több éve vesszük igénybe. Megelőzésben is tudtak segíteni, sokszor már az ajánlatadás vagy értékesítés előtt is feltérképeztek számunkra leendő ügyfeleket plusz költségek nélkül, ezzel is segítve, hogy belevágjunk-e az adott üzletbe.
Volt, amikor elég volt jelezni tartozó partnerem felé, hogy átadom a Szeráf Pannónia Kft részére követelés kezelési eljárásra és erre rendezték a tartozásukat. Amennyiben ez már nem volt elég és behajtásra került a sor, az eljárást rövid időn belül sikeresen lefolytatták és lezárták ügyeimet, a sikerdíjat és a kamatot is behajtva az adóson tehát plusz költségembe nem került az eljárás!


Józsa Tamás ügyvezető
jozsa.tamas@pneutrend.hu
www.pneutrend.hu
+3630/371 5700"

----------------------------------------


Tapasztalatok alapján ez a tény már önmagában is jelentősen javítja partnerei fizetési morálját. Felmérések azt mutatják, hogy az ilyen számlák, előrébb kerülnek a teljesítési sorrendben és jelentősen leredukálják a késedelmes fizetések és a nem teljesítések számát. Ugyanis, ha feltünteti a Szeráf Pannónia Kft. logóját, akkor partnerei látják, hogy áll valaki cége mögött és figyeli kintlévőségeinek alakulását.

Névhasználatunkat bélyegző és elektronikus formában is kérheti!

Névhasználatunk mellé több ingyenes szolgáltatást is nyújtunk, mint például Megelőzési szolgáltatásunkat!


Szeráf Pannónia Kft. - névhasználat

Keressen minket az alább található elérhetőségeink egyikén, vagy az Ajánlatkérési űrlapon! Megoldásainkkal és tapasztalatunkkal, hatékonyan tudjuk segíteni vállalkozását! Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk megoldást találni problémáira!
Szeráf Pannónia Kft.