Rólunk

Szeráf Pannónia Kft. magyar tulajdonosok által működtetett vállalkozás!

Cégek, és magánszemélyek követeléseinek behajtásával foglalkozunk bel-, és külföldön egyaránt.

Több mint tizenöt éves szakmai tapasztalattal folyamatosan a piac gazdasági, jogi környezetéhez alkalmazkodva tesszük még hatékonyabbá, gyorsabbá behajtási folyamatainkat.

Az ön sikerességének a kulcsa, hogy minőségi szolgáltatást, terméket állítson elő, viszont napjainkban előfordulhat olyan élethelyzet, hogy az ön üzleti partnerei nem fizetnek időben, vagy nem fizetnek egyáltalán, és ezért az ön sikere önhibáján kívül veszélybe kerülhet, ami akár likviditási problémákat is okozhat cégének.

Cégünk időt és pénzt spórol meg önnek, így ön a fő tevékenységével foglalkozhat, mialatt a követeléseit, tartozásait szakemberekre bízza.

A Szeráf Pannónia Kft. minden partnere követeléseit úgy kezeli, mintha a sajátja lenne. Számunkra minden követelés ugyanolyan fontos, mint megbízóinknak, legyen az pár tízezres vagy több százmillió forintos.

Személyközpontúan foglalkozunk az adósokkal, egyedi megközelítéssel, melynek következménye, hogy az adós nem tudja előre kiszámítani a követeléskezelő cég lépéseit, és így nem tud kibújni az adósság befizetése alól.

Gyakorlati tapasztalatunk az, hogy egy külső, harmadik fél hatékonyabban segíti elő a fizetési készséget, és képviseli a megbízó érdekeit.

Munkánk során levélben, telefon keressük a kötelezettet; nyomozati tevékenységet végzünk a hatékonyabb behajtás érdekében.

Amennyiben az adós nem reagál megkereséseinkre, a személyes felkereső csoport munkatársai is bekapcsolódnak a behajtásba és személyesen keresik fel az adósokat, annak érdekében, hogy velük fizetési egyezséget kössenek, és a teljesítéssel kapcsolatos kommunikáció fontosságra felhívják a figyelmüket.

Az egész országra kiterjedő hálózat lehetővé teszi, hogy az egyeztetések, és a nyomozati munkák minden régióban lefolytathatók legyenek. Partnerirodáink, kapcsolataink segítségével a világ legtöbb országában felkutatjuk az adós cégeket. A Szeráf Pannónia Kft. munkatársai mindig egyedi eszközöket és módszereket használnak, természetesen az aktuális törvényi szabályozásokat betartva.

Szeráf Pannónia Kft.