Számlafigyelés


Kollégái leterheltek vagy a pénzügyes munkatárs nem tudja megfelelően lekövetni és kezelni kintlévőségeit? Ebből adódóan Önre, mint cégvezetőre hárul kintlévőségeinek követése és behajtása? Amennyiben Önnek is fontos, hogy partnerei határidőn belül fizessenek, akkor Számlafigyelési szolgáltatásunk erre a megoldás!


Elgondolkozott már azon, hogy mennyibe kerül csak a követeléskezelésre felvett kolléga cégének?

Számlafigyelési megoldásunk komplett követeléskezelést biztosít cége számára, havi díjas elszámolásban.


A garantált bérminimum bruttó: 211.000 Ft+ járulékok + munkaeszköz biztosítása. Havonta minimum 280.000 - 350.000 Ft-ba kerül egy kolléga! Ráadásul az erre a feladatra kijelölt munkatárs több mint valószínű, hogy nem követeléskezelési szakember. A követeléskezelés során felmerült nyomtatás, postai levél feladás szintén jelentős költséget jelenthet a vállalkozások számára, ezért ezzel is érdemes számolni.

Számlafigyelés szolgáltatásunk havi díjazásával Ön jelentős költséget takaríthat meg és a kintlévőség állománya csökkenhet vagy akár megszűnhet!

----------------------------------------

Egyik Megbízónk az alábbi véleményt fogalmazta meg együttműködésünkről:

„MSS Targo Kft.

Szolgáltatásuk igénybevételénél számomra a legfontosabb szempont az volt, hogy vállalkozásunk végre foglalkozzon azzal amihez ért!
Hivatásunk, munkánk a targoncák szerelése, ebben vagyunk jók, végezzük a feladatunkat, szolgáltatunk, feleslegesen nem pazaroljuk az időnket adósságok behajtásával kapcsolatban. Ez az Önök hivatása, Önök ebben jók, segítve ezzel a jól működő vállalkozásokat!

Sándorics György Ügyvezető
2220 Vecsés, Széchenyi utca 60/d. Hrsz: 0182/67
+36/29 741-701, +36/29 741-702"

----------------------------------------


Hogy működik szolgáltatásunk?

A számlakiállítás napján Megbízónk rendelkezésünkre bocsájtja az általa kiállított számla másolatát. A fizetési határidő előtt jelezzük partnerének, hogy a számla kiegyenlítésének határideje hamarosan lejár, és felhívjuk figyelmét a pontos teljesítésre. Ezáltal elejét vesszük a határidőn túli fizetéseknek is.

Figyeljük a számlák lejárati idejét, és átvállaljuk a kezelésükkel kapcsolatos fáradalmakat is, ezáltal is tehermentesítjük vállalkozását, hogy Önnek több ideje legyen üzleti ügyei lebonyolítására.

Amennyiben partnere nem teljesíti fizetési kötelezettségét a megadott határidőig, abban az esetben telefonon, e-mailben és levélben is felszólítjuk az adóst tartozása mielőbbi rendezésére. Az értesítéseket mindenesetben számlafigyelő cégként küldjük ki partnerének. Fontosnak tartjuk, hogy Megbízóink a partneri kapcsolatok sérülése nélkül jussanak hozzá időben jogos követelésükhöz.

Szolgáltatásunk előnyei:
  • időt takarít meg vállalkozása számára, mivel nem Önnek vagy munkatársának kell arra figyelnie, hogy mikor járnak le a számlák, valamint nem kell fizetési emlékeztetők és felszólító levelek kiküldésével foglalkozniuk
  • a számla fizetési határidejét betartva pontosan fizetnek partnerei, számíthatóvá válnak bevételei és csökken a kintlévőség állománya
  • cégünk harmadik, független félként képes hatékonyabban hatni ügyfelei fizetési fegyelmére (nincs személyes kötödés)
  • nem sérülnek az üzleti kapcsolatai

Szeráf Pannónia Kft. - Számlafigyelés


Keressen minket az alább található elérhetőségeink egyikén, vagy az Ajánlatkérési űrlapon! Megoldásainkkal és tapasztalatunkkal, hatékonyan tudjuk segíteni vállalkozását! Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk megoldást találni problémáira!
Szeráf Pannónia Kft.