Vélemények

Airvent Zrt. légtechnikai- és szabályozástechnikai termékek gyártása

Airvent Zrt.

Cégünk légtechnikai berendezések gyártásával foglalkozik, hosszú ideje állunk szerződésben a Szeráf Pannónia Kft.-vel. Nagyon elégedettek vagyunk az általuk nyújtott szolgáltatással. Kintlévőségeink behajtásával kapcsolatban mindig gyorsan, pontosan, megbízhatóan és nagy körültekintéssel járnak el. Sikeres az együttműködésünk. A megbízó érdekeit teljes mértékben szem előtt tartják. Az ügyintézők és a cégvezető figyelmes és kedves, velünk való kommunikáció hatékonyan működik!

Kósa Antalné
www.airvent.hu


BNI Magyarország


BNI Magyarország


A Szeráf Pannónia Kft. ügyvezetőjével Tündével 2014 óta dolgozunk össze. Meghatározó tagja az üzleti közösségünknek. Vezetőként és követeléskezelőként egyaránt hiteles. Köszönhetően Tünde megelőzési tanácsainak, a Szeráf Pannónia Kft-t nem csak akkor keresik a vállalkozóink ha már baj van. Sokszor egy nagyobb szerződés aláírása előtt a szerződő fél stabilitásának feltérképezésében is részletes kockázatelemzést kapunk.


Medgyesi Zoltán
Régióigazgató
Észak-Nyugat Magyarország
zoltan.medgyesi@bni-eszaknyugat.hu
+3620/ 953 0441


Niketrans Targonca Kft.

 

Niketrans Targonca Kft.


Cégünk a világ prémium kategóriájába tartozó targoncák, emelő berendezések közvetlen forgalmazásával foglalkozik. Partnereink a minőségi termékeket és a kimagasló szolgáltatásokat sokszor többéves hűséggel jutalmazzák. Azonban időnként sajnos olyan váratlan helyzetbe kerültünk, amikor a partner nem fizetett az átvett eszközért vagy az igénybe vett szolgáltatásért. Ezekben az esetekben a Szeráf Pannónia Kft.-hez fordultunk, akiknek köszönhetően a fennállt kintlévőségek behajtása törvényes módon és rövid időn belül sikeresen lezajlott.

Niketrans Targonca Kft.
8184 Balatonfűzfő, Szállás u. 1.
Tel.: +36 88 596 032


Trio-Contakt Kft.

Trio-Contakt Kft.

Az építőipar ismert fizetési morálja miatt, folyamatos kihívást jelent vállalkozásunk számára megfelelő likviditás fenntartása.

A cégünk által beépített, szervizelt klímaberendezések, szellőző gépek, hőszivattyúk gyakran nagyobb értéket képviselnek, így fontos számunkra, hogy a vevőinket, megfelelően előminősítsük.
Azonban még így is előfordult, hogy akár visszatérő partnerünk, -vagy az előzetes információk ellenére- megbízható új vevőnk okozott nehézségeket, egy-egy ki nem fizetett számlával.
A SZERÁF-PANNÓNIA Kft. minden esetben, rövid határidővel, és legtöbb esetben a vevőnk elvesztése nélkül hajtotta be kintlévőségeinket.

Vincze Tibor
Ügyvezető


Négy Királyfi Szerencséje Bt. üzemorvosi szolgáltatás


Azért ajánlom mindenkinek a Szeráf Pannónia szolgáltatásait, mert ezzel rengeteg bosszúságtól, vesződségtől, idegeskedéstől kímélheti meg magát.
A cég a megbízásokat pontosan, szakszerűen és ami a legfontosabb, hatékonyan teljesíti.
Segítségükkel sokat javult partnereim fizetési fegyelme és én is sokkal nyugodtabb vagyok, hogy ezzel a számomra kellemetlen feladattal nem személyesen kell foglalkoznom.

dr. Hertelendy László Péter
oktató, akkreditált üzem- és háziorvos


Pneutrend Kft. ipari gép nagykereskedelem

Pneutrend Kft.

A Szeráf Pannónia Kft. szolgáltatását már több éve vesszük igénybe. Megelőzésben is tudtak segíteni, sokszor már az ajánlatadás vagy értékesítés előtt is feltérképeztek számunkra leendő ügyfeleket plusz költségek nélkül, ezzel is segítve, hogy belevágjunk-e az adott üzletbe.

Volt, amikor elég volt jelezni tartozó partnerem felé, hogy átadom a Szeráf Pannónia Kft részére követelés kezelési eljárásra és erre rendezték a tartozásukat. Amennyiben ez már nem volt elég és behajtásra került a sor, az eljárást rövid időn belül sikeresen lefolytatták és lezárták ügyeimet, a sikerdíjat és a kamatot is behajtva az adóson tehát plusz költségembe nem került az eljárás!

Józsa Tamás ügyvezető
jozsa.tamas@pneutrend.hu
www.pneutrend.hu
+3630/371 5700


Siómente Kereskedőház Zrt. ital nagykereskedés

Siómente Kereskedőház Zrt.

Cégünk nagyon elégedett az Szeráf Pannónia kft. által nyújtott szolgáltatással, mert a kintlévőségek kezelését hatékonyan és gyorsan végzik. Segítőkészen, pontosan és precízen dolgoznak, a velünk való kommunikáció minden formában hatékonyan működik! Cégünk csak ajánlani tudja Önöket!

Kiss Bernadett
www.siomente.hu
0684/311 133


SpyderNet Kft. vezeték nélküli távközlési szolgáltatás


SpyderNet Kft.

Hosszú ideje állunk szerződésben a Szeráf Pannónia Kft.-vel. A kintlévőségek behajtásával kapcsolatban mindig gyorsan, pontosan, megbízhatóan és körültekintéssel járnak el, az adósok és a megbízó tekintetében egyaránt. Sikeres az együttműködésünk, melyet más céggel korábban nem tapasztaltunk. A megbízó érdekeit maximálisan szem előtt tartják. Az ügyintézők és a cégvezető figyelmes és kedves.

Paier Mariann
www.spydernet.hu
iroda@spydernet.hu
0634/200 250


Tűzoltó Kft. tűzvédelem


Tűzoltó Kft.

Cégünk négy éve van kapcsolatban a Szeráf Pannónia Kft.-vel, mely idő során azt tapasztaltuk, hogy kiszámítható pontos munkát végeznek. Az információ átadást követően rövid időn belül sikeres ügylezárások valósulnak meg. Kevés esetben fordult elő, hogy önhibájukon kívül nem sikerült a követelés-behajtást elvégezni. Törekednek a személyes kapcsolatra és a rendszeres kapcsolattartásra. Eddigi tevékenységükkel elégedettek vagyunk.

Mészárosné Katalin
www.tuzoltokft.hu
penzugy@tuzoltokft.hu
061/215 6674CARRY-ER Kft.Korrekt, gyors, megbízható hozzáállás jellemzi a Szeráf Pannónia Kft.-t mindenkinek ajánlani tudjuk.

Győrfi Csaba
ügyvezető
s
zállítmányozás

DIGIT-ALARM Kft.


DIGIT-ALARM Kft.

Az eddigi partneri kapcsolatunk alapján teljes mértékben meg vagyok elégedve a Szeráf Pannónia Kft. szolgáltatásával, az ügyintézőik munkájával.
Csak pozitív jelzőket tudnék felsorolni: gyors, precíz, megbízható, korrekt.

2700 Cegléd, Vécsey u. 36/a.
digit-alarm@digit-alarm.hu
+3653/ 317 203
www.digit-alarm.hu


Claudibus Group Kft. személyszállítási szolgáltatás

Cégünk Claudibus Group Kft. követeléseit, kintlévőségeit -több éve- a Szeráf Pannónia Kft. kezeli. Az általunk behajthatatlan követelések mindegyikében eredményt tudtak elérni. A behajtási jutalékot minden esetben pontosan a szerződés alapján számították ki.

A munkájukkal elégedettek vagyunk, bátran ajánljuk cégének, vállalkozásának.

Pintér Gyula
0620/913 7198
www.claudibus.eu


MSS Targo Kft.

MSS Targo Kft.


Szolgáltatásuk igénybevételénél számomra a legfontosabb szempont az volt, hogy vállalkozásunk végre foglalkozzon azzal amihez ért!

 

Hivatásunk, munkánk a targoncák szerelése, ebben vagyunk jók, végezzük a feladatunkat, szolgáltatunk, feleslegesen nem pazaroljuk az időnket adósságok behajtásával kapcsolatban. Ez az Önök hivatása, Önök ebben jók, segítve ezzel a jól működő vállalkozásokat!

Sándorics György
ügyvezető
2220 Vecsés, Széchenyi utca 60/d. Hrsz: 0182/67
+36/29 741-701, +36/29 741-702


Zákány Szerszámház Kft. szerszámok és kertészeti eszközök értékesítése


Zákány Szerszámház Kft.

Megbízható, gyors segítséget nyújtanak korrekt áron. Munkánk egy nem túl kellemes, de mindenképp szükséges részét vállalják át, ezzel nagy terhet vesznek le a vállunkról.


Zákányné Szilágyi Katalin
ügyvezető
www.zakanyszerszamhaz.hu


Ökosys Zrt. környezetbarát csomagolóanyag gyártás

Ökosys Zrt.

A Szeráf Pannónia Kft. szolgáltatásait szívesen ajánljuk. Elképesztően hatékonyan végzik a munkájukat, a folyamatokról mindig teljeskörű és naprakész tájékoztatást kapunk. Bármilyen felmerülő kérdés esetén készséggel válaszolnak. A ki nem egyenlített tartozások rendezésénél leveszik a terhet a vállunkról, hogy mi azzal foglalkozhassunk, amihez igazán értünk: környezetbarát ipari és vendéglátóipari csomagolóanyagok gyártásával és forgalmazásával.

Sebestyén Tibor
ügyvezető igazgató
www.okotermek.hu/
info@okotermek.hu
06 70 905 25 59


Örkönd Kft. padlómentés

Örkönd Kft.

Miért a Szeráf? Mert nem stresszelek, ha ők kezelik a kintlévőségünket. Leadom a dokumentációt, és ők elintézik. Ilyen egyszerű.

Kutas Örkönd
ügyvezető
www.orkond.hu
+36 30 538 80 31


Parainesis Kft. polietilén csomagolóeszköz gyártás


Parainesis Kft

Több éve állunk kapcsolatban a Szeráf Pannónia Kft. munkatársaival, akik minden alkalommal maximális odafigyeléssel teljesítették a rájuk bízott feladatokat. Cégük követeléskezelése a munkatársak szakmai képzettségének, és tapasztalatának köszönhetően nagyon hatékony. A rájuk bízott behajtási ügyek túlnyomórészt sikeresen végződtek, amiért szívesen ajánljuk a szolgáltatásukat másoknak is.
Köszönjük az eddigi munkájukat. A jövőben is őket fogjuk megbízni követeléseink kezelésével.

Cseh Tibor
ügyvezető
www.parainesis.hu/
+36 96 423 663Vasi Vesta Kft. tűz-és munkavédelmi szolgáltatások

 Vasi Vesta Kft.

A Vasi Vesta Kft. Vas megyében már több mint 25 éve végez szolgáltatást munkavédelmi és tűzvédelmi feladatok ellátásában. Jelenleg több mint 500 céggel van szerződéses kapcsolata.
Sajnos a szerződó partnerek egy része különböző okok miatt nem fizeti ki az elvégzett munka ellenértéket. Ezért már több mint 5 éve szerződést kötöttünk a Szeráf Pannónia Kft.-vel. A behajtó cég megbízásunk átvételét követően gyorsan, rugalmasan és sikeresen érvényesíti követelésünket, sokszor a késedelmi kamatot és a sikerdíjat és betudja hajtani. A fentiek miatt a Szeráf Pannónia Kft.-t ajánljuk azoknak a cégeknek vállalkozóknak, akiknek a munka ellenértékét késve vagy nem fizetik ki.

Horváth László
ügyvezető
info@vasivesta.hu
06 94 328 920
Szeráf Pannónia Kft.